“image Grafika- ami megváltoztatja a vállalkozásod megjelenését. Logó - Graphicagency - Logó tervezés - Elkészítjük számodra a te logód
Alexa Graphic Agency

Logó tervezés

A logó egy marketing eszköz, ami a megkülönböztetésre szolgál. Egy logóban minden egyes vonalnak, ívnek, árnyéknak jelentősége van. Éppen ezért, érdemes marketing szemlélettel hozzáállni. 

Miért fontos a logó tervezés?

A logó a vállalkozás fő arculateleme.  Különböző ábrákból, szimbólumokból és betűkból álló kombináció adja meg az első benyomást a vásárló számára. Éppen ezért a legfontosabb dolgok között szerepel egy vállalkozás indításakor, hogy a lehető legjobb logót és a legjobb arculatot tervezzük meg a cégünk számára.

k

Monogramlogók

Ezek olyan rövidítésekből álló márkaneknevek, melyeknek a teljes neve egyszerűen túl hosszú, így könnyebben lehet megjegyezni őket.

Szöveglogók

A monogram logókhoz hasonlóan, a szöveglogók esetében is a betűkön van a fókusz, ám ebben az esetben nem a rövidítés adja a logó alapját, hanem a cég teljes neve.

Ikonikus logók

Az ikonikus logók olyan logók, melyek egyetlen piktogramból állnak. Itt a képen, az ábrán áll a fókusz.

Absztrakt logók

Az absztrakt logó egy speciális típusa az ikonikus logóknak. A fő különbség az, hogy ennél a típusnál inkább a mértani alakzatok játszanak főszerepet.

Betűlogó

A betűlogó legtöbbször a cég elnevezése, vagy annak szlogenje, jelmondata adja az alapot. Erősen figyelemfelkeltő, és egyszerű, de mégis erős grafikai megjelenést ad a vállalat számára.

 

Mascot logók

“Kabala” logók gyakran színesek, rajzfilmszerűek, és néha viccesek. Így ez a típus kitűnő választás ahhoz, hogy igazán sajátságos logót hozzunk létre.

Nézd meg eddigi eredményeinket!

Betűlogó

Ikonikus logó

Mascot

Absztrakt logó

Szöveglogó

Nézd meg referenciáinkat

Nézd meg mint mondanak rólunk mások

Logó tervezés ajánlat

Az együttműködésünk során a logók elkészítése magas minőségben történik, teljes felhasználási jogot biztosítunk és folyamatos online segítségnyújtást adunk számodra.

Fontos!

Ha más grafikai elemet szeretnél, akkor kérlek írj vagy hívj minket telefonon és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Kapcsolat

Írj e-mailt, hívj telefonon vagy töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

A jelentkezéssel elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és Felhasználási feltételek. 

Gyakran ismételt kérdések

Mi kell ahhoz, hogy közösen elindulhassunk?

Szükségünk van egy brief-re, amiben pontosan és részletesen leírod az igényeidet, elképzeléseidet, ami nagyon fontos, hiszen így tudjuk személyre szabottan megvalósítani azt, amit szeretnél.

Hány megtervezett anyagot kapunk kézhez?

A megbeszélt tervek és kívánságok szerint háromtól-hat kidolgozott tervet állítunk össze, annak függvényében, kinek mennyire határozott elképzelései vannak.

Milyen formában kapom meg a tartalmakat?

A kész tartalmakat az előzetesen megbeszélt formátumban, tartalomtól függően e-mailen vagy Google Drive-on osztjuk meg (projekt fájlt nem osztunk meg).

Milyen gyorsan történik a megtervezési folyamat?

A felkeresés után 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot. A megtervezési folyamat három napot igényel, ezt követően elkészítjük anyagaidat. A korrektúrához szükséges idő a megrendelőtől függően változik, általában 1-2 nap.

Van-e lehetőség módosításra?

Természetesen mindenkinek van lehetősége háromszor módosítást kérni, ami ingyenes igénybe vehető. Három módosítókör után plusz költséggel járnak a javítások.

Mi történik, ha elkészült a terv, de mégsem kérem?

A visszamondott grafikai tartalmak felhasználása tilos, jogi következményekkel jár. Az ebbe fektetett munkaóra költségeit kötelezően ki kell fizetni.

Mikor kell fizetni és hogyan lehet megtenni azt?

A kész és kidolgozott arculatterv elkészítése után fizet az ügyfél, csak banki utalással.

Részletfizetésre van lehetőség?

Nem, csak egyösszegben lehet kifizetni az arculatterveket.

Hogyan történik a kapcsolattartás?

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot megrendelőinkkel e-mailen vagy telefonon keresztül. Így bármilyen kérdés merül fel a közös munka során, mi választ adunk rá.

Van-e lehetőség nyomdai kivitelezésre?

Offline tartalmakat is tervezünk nyomtatásra, de ezeknek a grafikáknak a kivitelezésére nálunk nincs lehetőség.